Предлагаме ви това, котео написа той в личния си профил във

...
Предлагаме ви това, котео написа той в личния си профил във
Коментари Харесай

Дипломат: Сега ми стана ясно как България е паднала под турско робство

Предлагаме ви това, котео написа той в персоналния си профил във фейсбук, без редакторска интервенция:

" Ердоган се опита да завладее българското Народно заседание с ”проекта Касъм Дал ” - не съумя. После се опита да направи същото с ”проекта Лютви Местан ” - отново не съумя. Сега се пробва с ”проекта Карадайъ ” да завладее Президентството, като поддържа аватара на ГЕРБ Герджиков. Ще успее ли?

Чувам значително хора, които споделят " разочаровах се от Радев и няма да гласоподавам на втория тур на изборите ". Не могат да схванат ли, че като не гласоподават, докарват в Президентството в действителност индивида на Ердоган? Не виждат по какъв начин в България идват - платени от Ердоган - рейсове с гласуващи под строй, на които е казано за кого да гласоподават? Не четат по какъв начин турската страна се меси в българските избори в Турция и по какъв начин пропагандира от врата на врата българските гласоподаватели да гласоподават срещу Радев? Не виждат рекламите на турски за Герджиков и " полковничката "? Не четат по какъв начин нашите сънародници - българските турци - са заплашвани от турската страна, че в случай че не гласоподават срещу Радев, ще попаднат в пандиза за интервенция в опита за прелом против Ердоган?

Сега ми става по-ясно по какъв начин България преди време е паднала под турско иго - всякакви боляри са били разочаровани от царя, и са приемали на драго сърце " новото османско наличие "...

Аз съм срещу това - Анкара да дефинира кой да ми е президент! "

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР